Boomi Essential Certification Questions and Answers

Boomi Essential Certification Questions and Answers

Question 1 : If Default values is set on destination profile element, it will always override the source profile elements mapped to it true/false

Answer: False

Question 2 : within a map you can a single source profile element to multiple destination profile elements true/false

Answer: True

Question 3 : In the following map,the 850 walgets profile represents the source profile? true/false

Answer: True

Question 4 : There can we multiple direct mappings from source fields to single destination field True/False

Answer: False

Question 5 : which phrase correctly explains how to view incoming documents within the start shape while in test mode?

Answer: Click on the start shape, click on the desired document in the document column, click on the connection data tab, and click on the view icon

Question 6 : Atomsphere’s build-in mapping engine that offers Proposed mappings based on commonly used source and destination fields is called

Answer: Boomi Suggest

Question 7 : The Following Process example gets a CSV flat-file from an FTP server and stores the file to disk, if you want to keep the value of the file type aas.csv in the local disk name,how should the setproperties shape be Configured?

Answer: Properties(Disk File Name), Parameters (static value of ‘.csv’)

Question 8 : The shapes palette can be found by:

Answer: Clicking on the build tab, opening a new or existing Process on the Process canvas, and looking between the process canvas and component explorer

Question 9 : what date formate matches the following:12/13/2016?

Answer: MM/dd/yyyy

Question 10 : which shape is used to get and send data into and out of a process?

Answer: connector

Question 11 : A process running in Test Mode fails at the start Shape connector with a ‘connection refused’ message.which is not possible reason?

Answer: The test Mode UI is blocked From the service

Question 12 : The most effective and quickest way to check the performance and uptime of our boomi atom sphere platform and service is to:

Answer: visit: https://status.boomi.com/

Question 13 : True/False : you are actively working in a specific atomsphere account and have been granteed access to multiple atomsphere accounts.you can switch into another account without having to long out and long back in using the new credentials

Answer: True

Question 14 : In the map shape , the data formate function is used to assign the current system date to a destination element field. True/Flase

Answer: False

Question 15 : In the Ideas Section out of the Community, how many times can you vote for a single idea?

Answer: 1

Question 16 : When bulding an ftp connection using the connector shape, both the Get and Send Action are available. True/False

Answer: True

Question 17 : what is default port number for most FTP server connection?

Answer: 21

Question 18 : To switch from one Atom sphere account to another, you must

Answer: Click on the account name and select switch Account

Question 19 : As a best practic, it is recommended to use folder to organize your processes and components within the component Explorer Of your Atomsphere account. True/False

Answer: True

Question 20 : A user adds a Customer field to a Salesforce object which Boomi has already integrated in to a Mysql Database. the user wants to map this new fields to the database. what is the best way to update the salesforce operation to map this custom field?

Answer: Use the Import Wizard to v=cannect to the Salesforce account and refresh the field set

Question 21 : When using the Get Current Date Map function, November 26,2016 would be displayed as follows:

Answer: 20 16 1126 154559.569

Question 22 : A process retrives three(3) documents form the database and are successfully processed. how do the documents flow through the process?

Answer: Documents 1-3 Flow down Branch 1 to Completion,

then Documents 1-3 Flow down Branch 2 to Completion,

then Documents 1-3 Flow down Branch 3 to Completion, then

Question 23 :One way boomi reserch and development team interacts with the boomi community is by giving Boomi Atomsphere users the ability to offer Suggestions for featares they would like to see implemented within the platform. which of the following offers this ability?

Answer: Ideas

Question 24 : The shapes palette can be found by:

Answer: Clicking on the build tab, opening a new or existing process on the process Canvas, and locking between the Process Canvas and Component Explorer

Question 25 : In the idea section of the Community, how many times can you vote for a Single idea?

Answer: 1

Question 26 : You are bulding a process and think you may want to use the business rules shape. you have used this shape before but would like to learn more about it as a stating point. as a boomi atomsphere best practice, what is the first thing you should do to find this information?

Answer: Review the User Guide

Question 27 : When using the create component pane to create a new process, the start shape dialogue appears the start shape must be a connector type. True/False

Answer: True

Question 28 : If a default Value is set on a destination profile element, it will always override the source profile element mapped to it. True/False

Answer: False

Question 29 : which process life cycle tab would you click on click on if you wanted to find the component Explorer?

Answer: Build

Question 30 : To switch from one Atomsphere account to another you must

Answer: Click on the Account name and select switch Account

Question 31 : As a best practice, it is recommended to use folder to organize your processes and components within the component explorer of your atomsphere account True/False

Answer: True

Question 32 : Within a Map, you can map a single source profile element to multiple destination profile elements. True /False

Answer: True

Question 33 : what happens when you map from a source field to a destination field containing a defined default value?

Answer: if the source field passes a value, the destination value will be equal to source data

Answer: 34

boomitechie

boomitechie

Leave a Reply

Your email address will not be published.